Hva er Mulighetsterminalen og hvem er den til for?

mulighetsterminalen_logo

Mulighetsterminalen er et møtested for arbeidssøkere med høy kompetanse fra hele Stavanger-regionen. Et møtested for arbeidssøkere som vil nettverke. Her kan du treffe andre i samme situasjon og benytte deg av målrettede tilbud.

Mange av aktiviteter på Mulighetsterminalen blir arrangert av NAV, mens andre arrangeres av for eksempel Greater Stavanger, Stavanger kommune, Turistforeningen eller Næringsforeningen i Stavanger-regionen.
Kanskje du spør deg hva høy kompetanse er?
Høy kompetanse kan være både yrkesutdanning og utdanning fra universitet eller høgskole. For eksempel kan et fagbrev sammen med mange års erfaring gi høyt kvalifisert arbeidskraft. Er du høyt kvalifisert, har høyere utdanning og nysgjerrig på hva Mulighetsterminalen er så ønsker vi at du tar turen innom.
Mulighetsterminalen er et samarbeid mellom Stavanger kommune, Greater Stavanger og NAV Rogaland for å få flere tilbake i jobb.
Oversikt over aktivitetene på Mulighetsterminalen får du på:
www.mulighetsterminalen.no
Mulighetsterminalen har også egen Facebookside.

 

Skrevet av NAV Rogaland.